.

.

MaksPRO WD Решетката Држач-Тркала одговара Машина ЗА Миење Садови WD12X10445

MaksPRO WD Решетката Држач-Тркала одговара Машина ЗА Миење Садови WD12X10445

DEN 535.20

Количината на стоката
Това е достапна

Држач за Решетка за Миење Садови макспро - 2 Тркала WD12 X22802. Употребата на трговските имиња и логоа на Производителите се регистрирани трговски марки на нивните соодветни сопственици. Секоја употреба на името на брендот На Производителите, броевите на деловите или ознаката на моделот за овој производ е направена исклучиво за целите на демонстрација и за компатибилност на идентификацијата и се прикажани само за описни цели. Употребата на нив не е поврзана со, подразбира каква било припадност или одобрување од кој било производител. Компатибилен со ADT521 PGF0 BS ADT521 PGF0 BS ADT521 PGF0 BS ADT521 PGF0 BS ADT521 PGF0 BS ADT521 PGF0 BS ADT521 PGF0 WS ADT521 PGF0 WS ADT521 PGF0 WS ADT521 PGF0 WS ADT521 PGF0 WS ADT521 PGF0 WS ADT521 PGF2 BS ADT521 PGF2 BS ADT521 PGF2 BS ADT521 PGF2 BS ADT521 PGF2 BS ADT521 PGF2 BS ADT521 PGF2 WS ADT521 PGF2 WS ADT521 PGF2 WS ADT521 PGF2 WS ADT521 PGF2 WS ADT521 PGF2 WS ADT521 PGF4 BS ADT521 PGF4 BS ADT521 PGF4 BS ADT521 PGF4 BS ADT521 PGF4 BS ADT521 PGF4 BS ADT521 PGF4 WS ADT521 PGF4 WS ADT521 PGF4 WS ADT521 PGF4 WS ADT521 PGF4 WS ADT521 PGF4 WS ADT521 PGF6 BS ADT521 PGF6 BS ADT521 PGF6 BS ADT521 PGF6 BS ADT521 PGF6 WS ADT521 PGF6 WS ADT521 PGF6 WS ADT521 PGF6 WS ADT521 PGJ0 BS ADT521 PGJ0 BS ADT521 PGJ0 BS ADT521 PGJ0 WS ADT521 PGJ0 WS ADT521 PGJ0 WS GDF450 PGR0 BB GDF450 PGR0 BB GDF450 PGR0 BB GDF450 PGR0 BB GDF450 PGR0 BB GDF450 PGR0 BB GDF450 PGR0 BB GDF450 PGR0 WW GDF450 PGR0 WW GDF450 PGR0 WW GDF450 PGR0 WW GDF450 PGR0 WW GDF450 PGR0 WW GDF450 PGR0 WW GDF450 PGR1 BB GDF450 PGR1 BB GDF450 PGR1 BB GDF450 PGR1 WW GDF450 PGR1 WW GDF450 PGR1 WW GDF450 PGR3 BB GDF450 PGR3 BB GDF450 PGR3 WW GDF450 PGR3 WW GDF450 PGRABB GDF450 PGRABB GDF450 PGRAWW Maks PRO машина за миење Садови Рек Заградата - 2 Тркала Дел Број WD12 X22802 заменува WD12 X10410 WD12 X10445. Гарантирано задоволство Или Без Поставени Прашања Гаранција За Враќање На Парите. Целосна 1 Година Гаранција или 90 Дена За Враќање на производот. Макспро-ПРО Техничари Топ Пик Бренд. Издржлив Квалитет Решетката Заградата - 2 Тркала Што Ги Исполнува или Дури И Надминува Оем Спецификации Квалитет. Сосема Ново Во Оригиналното Малопродажно Пакување. Лесен За Инсталирање - Направен Точно За Да Одговара За Повеќето Машини за Миење Садови од Врвна Марка. Проверете Го Описот за Компатибилност На Моделот. Компатибилен Со Повеќето Dishwashers вклучувајќи ADT521 PGF0 BS ADT521 PGF0 BS ADT521 PGF0 BS ADT521 PGF0 BS ADT521 PGF0 BS ADT521 PGF0 BS ADT521 PGF0 WS ADT521 PGF0 WS ADT521 PGF0 WS ADT521 PGF0 WS ADT521 PGF0 WS ADT521 PGF0 WS ADT521 PGF2 BS ADT521 PGF2 BS ADT521 PGF2 BS ADT521 PGF2 BS ADT521 PGF2 BS ADT521 PGF2 BS ADT521 PGF2 WS ADT521 PGF2 WS ADT521 PGF2 WS ADT521 P.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата