.

.

Прилагодено Се Вклопуваат Супер Акции Свеќичка Жица Сет Одговара: 1977-ПОНТИЈАК ОГНЕНА ПТИЦА ТРАНС АМ, 1980-ПОНТИЈАК ОГНЕНА ПТИЦА

Прилагодено Се Вклопуваат Супер Акции Свеќичка Жица Сет Одговара: 1977-ПОНТИЈАК ОГНЕНА ПТИЦА ТРАНС АМ, 1980-ПОНТИЈАК ОГНЕНА

DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Прилагодено Се Вклопуваат Супер Акции Свеќичка Жица Сет; 8мм; Графит Јадро; Жолта; Графит Сузбивање Елиминира РФИ/Емитеза акцел жица сетови се вистински перформанси надградба замена ЗА ое видови. Ефикасна испорака на искра енергија за добра цена. Силиконски чизми со сина, црна, црвена и жолта жица, челични терминали обложени со цинк. Конзервирано бакарно јадро. Графит Сузбивање Елиминира RFI/EMI; 3000 До 7000 Ohms По Нога На Отпор; Силикони Искра Plug Чизми; 450 Степен Температура Оценка; ги Исполнува Или го Надминува OE Подигнете Температурата Оценка; Ограничени На 90-Ден Гаранција Вклопува Одберете : 1977-1979 PONTIAC FIREBIRD ТРАНС СУМ 8 Cyl 6.6 L 1980-1981 PONTIAC FIREBIRD 8 Cyl 4.9 L 1976 PONTIAC FIREBIRD 8 Cyl 6.6 L 1974-1975 BUICK LESABRE 8 Cyl 5.7 L 1977 PONTIAC гп 8 Cyl 6.6 L 1976 PONTIAC гп 8 Cyl 5.7 L 1978 BUICK LESABRE ОБИЧАЈ 8 Cyl 4.9 L 1975 PONTIAC GRANDVILLE 8 Cyl 7.5 L 1979 BUICK LESABRE ОГРАНИЧЕН 8 Cyl 4.9 L 1977 BUICK LESABRE 8 Cyl 4.9 L 1979 OLDSMOBILE ДЕЛТА 88 8 Cyl 4.9 L 1973 BUICK LESABRE ОБИЧАЈ 8 Cyl 5.7 L 1976-1978 PONTIAC КАТАЛИНА 8 Cyl 6.6 L 1979 BUICK REGAL 8 Cyl 4.9 L 1977 PONTIAC LEMANS 8 Cyl 6.6 L 1976-1978 PONTIAC BONNEVILLE 8 Cyl 6.6 L 1980 PONTIAC BONNEVILLE 8 Cyl 4.9 L 1973 BUICK ВЕК LUXUS 8 Cyl 5.7 L 1974 BUICK ВЕК 8 Cyl 5.7 L 1979 PONTIAC BONNEVILLE 8 Cyl 5.7 L 1976 PONTIAC LEMANS ГРАНД SAFARI 8 Cyl 6.6 L 1974-1975 BUICK REGAL 8 Cyl 5.7 L 1974-1975 BUICK АПОЛО 8 Cyl 5.7 L 1975 BUICK ВЕК ОБИЧАЈ 8 Cyl 5.7 L 1981 PONTIAC гп 8 Cyl 4.3 L и повеќе - додадете го вашето возило на нашите одговара елемент за да се провери.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата