.

.

Собрание на линијата Гејтс-вшмукување P S црево за враќање, трим-дополнување

Собрание на линијата Гејтс-вшмукување P S црево за враќање, трим-дополнување

DEN 1087.20

Количината на стоката
Това е достапна

Собранијата за враќање на влезната линија на Гејтс, склопките на цревата се комплетни со фабрички инсталирани, пред-свиоци, споени крајни фитинзи, каде што се потребни карактеристики и придобивки : Директно вклопување замена за соодветно вклопување секој пат кога пред-свиткан цинк-дихромат позлатени фитинзи за поврзување на необјаснет крај е направено со обични пакувања за прицврстувачи на црви-погони : Индивидуално склопување на линијата за вшмукување-вшмукување P/s Црево за враќање, црево за враќање.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата