.

.

Свеќичка Жица Сет Одговара изберете: 1967-ШЕВРОЛЕТ КАМАРО, 1969-ШЕВРОЛЕТ Ц10

Свеќичка Жица Сет Одговара изберете: 1967-ШЕВРОЛЕТ КАМАРО, 1969-ШЕВРОЛЕТ Ц10

DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Компатибилен Со мал блок Шеви, Штекер, Црна јакна;Инженер од внатре кон надвор, 8.5 нуди се што некогаш сте сакале во жица; неверојатно низок отпор без електронски пречки! Во една должина Од 12 инчи Супер Проводничка Жица има само 40-50 оми отпор! Тоа е најниската отпорност на која било спирално намотана жица. За да го постигнеме ова, ние користиме проводник од бакарна легура поради одличните можности за носење напон. Нискиот отпор резултира со помала загуба на енергија од искра, така што повеќе стигнува до свеќичката. Проводникот е намотан исклучително затегнат околу специјалното централно јадро. Толку цврсто всушност, што има над 40 стапки проводник завиткан во една нога жица за приклучок. Оваа постапка на ликвидација, во комбинација со феро-магнетно импрегнирано централно јадро, произведува исклучително ефикасен електро-Магнетски пречки (ЕМИ) задави. Ова задавување, или способност за сузбивање, го задржува ЕМИ во внатрешноста на жицата каде што не може да се меша со друга електроника на вашето возило. Надворешниот ракав што го опкружува склопот на проводникот е исто толку импресивен. Комерцијална мешавина од силиконски и синтетички материјал произведува ракав кој е многу отпорен на висока топлина, како и абразија и солзи. Терминалите на СВЕЌИЧКАТА од 8,5 мм на МСД имаат терминали со Двојно Стегање. Како што имплицира името, терминалите имаат две стеги; еден за ракавот на жицата и друг посебен стегач за да го фати проводникот. Терминалите на СВЕЌИЧКАТА од 8,5 мм на МСД имаат терминали со Двојно Стегање. Како што имплицира името, терминалите имаат две стеги; еден за ракавот на жицата и друг посебен стегач за да го фати проводникот.; Прилагодено одговара за наведената марка и модел. Одговара Изберете : 1967-1969 ШЕВРОЛЕТ КАМАРО 8 ЦИЛ Л 1969-1972 ШЕВРОЛЕТ Ц10 8 ЦИЛ Л 1968-1969,1971 ШЕВРОЛЕТ ШЕВЕЛ 8 ЦИЛ Л 1969-1971 ШЕВРОЛЕТ корвета 8 ЦИЛ Л 1972.1974 ШЕВРОЛЕТ КОРВЕТА 8 Цил 5,7 Л 1970-1971 шевролет КАМАРО 8 цил л 1969-1972 ШЕВРОЛЕТ Ц20 8 Цил Л 1972-1974 ШЕВРОЛЕТ МОНТЕ КАРЛО 8 ЦИЛ 5.7 Л 1970-1972 ШЕВРОЛЕТ БЛЕЈЗЕР 8 ЦИЛ Л 1973-1974 ШЕВРОЛЕТ Ц10 8 ЦИЛ 5.7 Л 1972 шевролет малибу 8 цил 5.7 Л 1973-1974 ШЕВРОЛЕТ НОВА 8 ЦИЛ 5.7 Л 1966-1967,1969-1971 ШЕВРОЛЕТ ИМПАЛА 8 цил л 1968,1971 ШЕВРОЛЕТ НОВА 8 ЦИЛ Л 1972 ШЕВРОЛЕТ НОВА 8 ЦИЛ 5 Л 1969-1972 Шевролет к10 8 цил л 1972.1974 ШЕВРОЛЕТ Ел Камино 8 ЦИЛ 5,7 Л 1972-1974 Шевролет ИМПАЛА 8 ЦИЛ 5,7 Л 1969-1972 гмц ц1500 8 ЦИЛ Л 1969-1972 ШЕВРОЛЕТ К20 8 ЦИЛ Л 1970-1971 ШЕВРОЛЕТ Монте Карло 8 ЦИЛ л 1973-1974 шевролет Ц20 8 цил 5,7 Л 1971 ШЕВРОЛЕТ ЕЛ КАМИНО 8 Цил Л 1972 ШЕВРОЛЕТ КАМАРО 8 ЦИЛ 5,7 Л 1973-1974 Шевролет К20 8 ЦИЛ 5,7 Л И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ го Вашето Возило ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата