.

.

Делта Рп Викторија, Аератор-Вода-Ефикасен-1. ГПМ, Не Е Применливо

Делта Рп Викторија, Аератор-Вода-Ефикасен-1. ГПМ, Не Е Применливо

DEN 239.84

Количината на стоката
Това е достапна

Делта РП70746 Викторијански, Аератор-Водоефикасен - 1,8 ГПМ, Не Е Применлив. Делта РП70746 Викторијански, Аератор-Водоефикасен - 1,8 ГПМ, Не Е Применлив . Со Touch2o® Технологија едноставен допир насекаде на изливот или рачката ќе започне и ќе го запре протокот на вода. Помага да ја одржувате славината почиста, бидејќи миењето на нередот од рацете не треба да вклучува правење неред од славината. LED светлосните сигнали сини кога режимот на допир е активен и блиц црвено кога батериите работат ниско. Автоматското исклучување на протокот на вода по четири минути помага во зачувување на водата. ИНТЕГРИРАНО LED светло На Temp Sense® ја покажува температурата на водата, менувајќи се од сина во магента во црвена како што се зголемува температурата.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата